'

Introductie

IMG_0736zw_klErwin Stam Tuinstudio ontwerpt en realiseert.

Het vormgeven van een tuin vraagt om meer dan een mooi idee. Door te spelen met ruimte en licht, de keuze van de juiste beplanting, het gebruik van duurzame materialen en het benutten van kleuren ontstaat een tuin die tot de verbeelding spreekt. Een tuin waarbij bomen als cruciale elementen worden ingezet en een rustgevende plek vormt voor zijn gebruikers. Of u nu houdt van een strak belijnde, weelderige, landelijke of urban chique tuin; Erwin Stam ontwerpt en realiseert ruimtelijke tuinen met gevoel voor comfort die precies zijn aangepast aan uw persoonlijke wensen.

____________
ENGLISH

Erwin Stam designs contemporary practical and timeless gardens, luxurious and elegant, but never ‘over the top’. Inspired by nature, culture and lifestyle. Over the years Erwin has created many residential and commercial gardens ranging from city patios, rooftop spaces, landscaped offices and pool gardens.

Erwin Stam ontwerpt en realiseert ruimtelijke tuinen met gevoel voor comfort die precies zijn aangepast aan uw persoonlijke wensen.